Tjänster

cog ico

Projektledning

Konsulttjänster

Planering & design

Combined ShapeCreated with Sketch.

Homestyling

Vår Homestyling-tjänst är en förtrollande resa av förvandling och skapande, där varje detalj omsorgsfullt vävs samman för att forma ditt utrymme till en unik reflektion av din stil och personlighet. Genom att förena vårt öga för detaljer med vår passion för inredningsdesign, strävar vi efter att skapa en atmosfär som inte bara är visuellt tilltalande, utan också praktisk och bekväm för ditt dagliga liv. Från möbelval och färgpaletten till belysning och accessoarer, är vår expertis inriktad på att maximera utrymmets potential och skapa en oemotståndlig känsla av harmoni och balans.

homestaging

Vår Homestagning-tjänst är mer än bara en tillfällig makeover – det är en strategisk konstform som syftar till att locka och engagera potentiella köpare på en djup nivå. Genom att kombinera vår analytiska förståelse för marknadstrender med vår konstnärliga känsla för design, skapar vi en känsla av livsstil och dröm i varje hörn av ditt hem. Varje möbelställning, varje dekorativ detalj och varje nyans väljs noggrant för att belysa utrymmets potential och öppna upp fantasins portar för köpare. Vår Homestagning-tjänst är den avgörande faktorn som gör att ditt hem sticker ut och skapar en oförglömlig första intryck.

Event & Dekor

Vår Event Styling-tjänst är en passionerad utforskning av teman, färger och stämningar. Vi förstår att varje evenemang har sin egen unika berättelse, och vi är här för att hjälpa dig att berätta den på mest minnesvärda sätt. Från det första konceptet till den sista dekorationen på plats, tar vi hand om varje detalj så att du kan fokusera på att njuta av ögonblicket. Oavsett om det är en intim fest eller en storslagen tillställning, skapar vi atmosfärer som får gästerna att drömma, skratta och minnas.
Dekor Konsultation:
Vår Dekor Konsultation-tjänst är ditt bollplank och din guide på resan mot att förverkliga dina inre visioner. Vi tror på att samarbeta med dig för att förstå dina önskemål, stilpreferenser och budget. Genom att kombinera våra idéer med dina drömmar, skapar vi en plan som hjälper dig att göra smarta val och realisera ditt drömprojekt. Från färgpaletten till möbleringsarrangemang och dekorationsdetaljer, är vi här för att stödja dig hela vägen.

Senaste projekt